Menun annokset on tehty tuoreista, kauden parhaista raaka-aineista ja houkuttelevat raikkailla, mutta vahvoilla mauillaan nauttimaan ainutlaatuisesta kanavatunnelmasta. Bistromenun rinnalle suosittelemme hyvää seuraa ja loisteliaita viinejä.

Tee pöytävaraus

B I S T R O M E N U

ALKUUN
Parsaa Hollandaise 10,5
Kauden parasta parsaa ja täyteläistä hollandaise-kastiketta VL,G

Skagen Faron tapaan 12,5*
Jokiravunpyrstöä paahdetulla leivällä, tummaa balsamicosiirappia ja merilevää M

Lohileipä 10,5*
Kylmäsavulohta maalaislimpulla, marinoitua punasipulia ja tuorejuustoa VL,G

Härkätartar 11  
Häränlihatartar keltuaisella, sipulia, friteerattua kaprista ja Dijon-kreemiä L,G

PÄÄRUOAT
Paistettua lohta
Fenkolinsiemenissä paistettua lohta, lime-beurre blanc, pikkelöityä kyssäkaalia ja lämmintä parsa-perunasalaattia L,G
27
Härkävarras
Hiiligrillissä paistettu häränsisäfilee-varras, pitkään haudutettua punaviinikastiketta, Chorizoa, vihreitä papuja, Faron uuniperunaa tryffelikreemillä ja pekoni-chipotledippiä VL,G
29
Parsarisotto
Täyteläistä mustajuuririsottoa, kauden parasta parsaa, Pecorino-juustoa ja lehtikaalisipsiä L,G
17,5
Kananpoikaa
Yrttipaahdettua kevätkananpoikaa, tummaa tryffelikastiketta, naattiporkkanaa, pikkelöityä romanescoa, aiolia ja bataattiranskalaisia M,G
24,5
Beef burger*
Kuohkea briossisämpylä, 200g naudanlihapihvi, marinoitua punasipulia, rucola-aiolia ja maalaisranskalaisia
18
Fish’n’ Chips*
Perinteinen fish’n’ chips -annos tartar -kastikkeella, muhennettuja herneitä ja rapeita perunoita L
20
Caesarsalaatti 15,5
Rapeaa romainea, talon caesarkastiketta, maalaiskrutonkia ja parmesania. Grillatulla broilrinfileellä 18,5, katkaravunpyrstöillä 21
18
Halloumisalaatti*
Rapeaksi paistettua halloumi-juustoa, cantaloupemelonia, fenkolia, rapeaa salaattia ja paahdettuja kurptsansiemeniä
18

JÄLKIRUOAT
Suklaakakku 9,5
Mutakakkua, espresso-siirappia ja vaniljajäätelöä

Samppanjapannacotta 9
Samppanjalla maustettu vaniljapannacotta ja kauden marjoja L,G

Sorbet 7,5
Raikasta raparperi-mansikkasorbettia ja kauden marjoja M,G
* Merkittyjä annoksia saatavilla myös viikonloppuisin brunssilla klo 11-15.