Menun annokset on tehty tuoreista, kauden parhaista raaka-aineista ja houkuttelevat raikkailla, mutta vahvoilla mauillaan nauttimaan ainutlaatuisesta kanavatunnelmasta. Bistromenun rinnalle suosittelemme hyvää seuraa ja loisteliaita viinejä.

Tee pöytävaraus

 

B I S T R O M E N U

ALKUUN

Sinisimpukat 10 / 23
Valkoviinissä haudutettuja sinisimpukoita, valkosipulia, tomaattia, fenkolia ja rapeita kapriksia L

Skagen Faron tapaan  12,5

Jokiravunpyrstöä paahdetulla leivällä, tummaa balsamicosiirappia ja merilevää M

Kastanja-palsternakkakeitto 9 / 14
Kuohkeaa kastanja-palsternakkakeittoa, maitovaahtoa, oliivihiekkaa ja siemennäkkileipää L

Lohileipä 10,5
Kylmäsavulohta maalaislimpulla, marinoitua punasipulia ja tuorejuustoa VL,G

Härkätartar 12
Häränlihatartar keltuaisella, sipulia, friteerattua kaprista ja Dijon-kreemiä L,G

 

PÄÄRUOAT

Paistettua lohta 26
Voissa ruskistettua lohta, piparjuurivaahtoa, kukkakaalipyree ja paahdettua fenkolia L,G

Pippuripihvi 29
Hiiligrillissä paistettu härän pippuripihvi, vihreitä papuja, Dijon-kreemiä ja rapeat perunat L, G

Mustaa pastaa 21,5
Mustekalan musteella värjättyä pastaa, sahramimarinoituja jättikatkaravunpyrstöjä ja hummerivaahtoa L

Kanaa ja karitsan makkaraa 21
Grillattua karitsan raakamakkaraa ja maalaiskananpojan rintafileetä, granaattiomenasiirappia, marinoitua punasipulia, kaalisalaattia, rapeat perunat ja Dijon-kreemiä M,G

Gratinoitua avokadoa 19,5
Juustokuorrutettua avokadoa, oregano-tomaattikastiketta, kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja rapeaa bataattia V,G

Paahdettua kaalia 18
Uunissa paahdettua suippokaalia ja kikherneitä Rouille-kastikkeella, pikkelöityä omenaa, chiliä ja korianteria V,G

Beef burger 19,5*
Kuohkea sämpylä, 200g naudanlihapihvi, marinoitua punasipulia, rucola-aiolia ja maalaisranskalaisia

Fish’n’ Chips 21,5*
Perinteinen fish’n’ chips -annos tartar -kastikkeella, muhennettuja herneitä ja rapeita perunoita L

Chevresalaatti 17,5*
Gratinoitua vuohenjuustoa, verigreippiä, tomaattia, kvinoaa, punajuurisipsiä, rosmariinihunajaa ja rapeaa salaattia L

Kana-caesarsalaatti 18,5*
Grillattua maalaiskananpojan rintafileetä, rapeaa romainea, talon caesarkastiketta, maaliskruntonkeja ja parmesania

 

JÄLKIRUOAT
Suklaakakku 9,9
Suklaa-mascarponejuustokakkua, smetanaa ja rosmariinihunajaa

Créme brûlèe 8,9
Kermaista paahtovanukasta rapealla sokerikuorrutteella L,G

Jäätelöpallo 3,5
Päivän jäätelöä G

 

* Merkittyjä annoksia saatavilla myös viikonloppuisin brunssin ohella klo 11-15.